Fes-te #VolsOHB!

La campanya de voluntariat del OHB20 començarà el setembre 2020.

Fent-te #VOLSOHB pots participar activament en el festival d’arquitectura, 26 i 27 d’octubre 2019.

1. QUÈ ÉS?

Ser voluntari del festival del 48h Open House Barcelona és formar part de la família Open House i donar suport a una iniciativa que apropa l’arquitectura a la ciutadania i al públic  en general. El festival d’arquitectura de Barcelona compta cada any amb el suport de al voltant d’un miler de persones voluntaries, que amb la seva col·laboració fan possible la participació de més de 240 activitats (edificis i itineraris) i la cobertura a totes les visites, activitats i actes que es desenvolupen en el marc del festival.

Com cada any, convidem a tothom a adherir-se al voluntariat del festival. Per formar-ne part només cal que, com tots nosaltres, t’apassioni el projecte, disposis d’unes hores un o els dos dies de festival, i tinguis moltes ganes de contribuir i ajudar a la família #VOLSOHB en la difusió de la cultura arquitectònica de Barcelona i de les ciutats convidades. És un projecte fet per i per a tothom. La il·lusió per participar és l’únic requisit!

2. QUÈ T’OFERIM?

3. INSCRIPCIONS

Si t’apassiona l’arquitectura, el disseny, t’agrada el projecte i vols contribuir en aquesta iniciativa amb nosaltres, inscriu-te al nostre formulari i comença a formar part del festival!

>>> Per participar, omple el formulari 2019

Per saber més dels VOLS, us animem a llegir el manual VOLS 2019:

Manual_VolsOHB19_1_cat

Manual_VolsOHB19_2_cat

Recursos:  CONSULTA LA PAUTA PER EXPLICAR ARQUITECTÒNICAMENT QUALSEVOL EDIFICI
I si encara et queden dubtes, envia’ns un email a volsohb@openhousebarcelona.org o contacta amb nosaltres a través del Facebook oficial de VOLS OHB ; estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes sobre el funcionament del festival en general i entraràs en contacte amb gent com tu!

 

També volem compartir amb vosaltres aquest magnífic vídeo on en Ferran ens explica el paper dels VOLS OHB durant el festival. Gràcies Esditv i Huomista Studios! http://bit.ly/1SwetjD